BIOPTRON ANTIEJDŽING SVETLOSNA TERAPIJA ZNAČAJNO SMANJUJE BORE!

Milioni ljudi širom sveta sve više koriste BIOPTRON kao neinvazivnu kozmetičku terapiju za mladalački izgled kože.

Nekoliko međunarodnih medicinskih stručnjaka predstavilo je efekte BIOPTRON svetlosne terapije na konferencijama iz oblasti antiejdžinga održanim u Londonu, Parizu, Monte Karlu, Varšavi i Bukureštu. Oni su pokazali da klinički dokazana, polarizovana BIOPTRON svetlost smanjuje bore, izjednačava boju tena i poboljšava čvrstinu i elastičnost kože, dajući joj zdrav, mladalački izgled.

Klinička istraživanja su pokazala da BIOPTRON ima pozitivno, stimulativno dejstvo na fibroblaste, ćelije u koži koje su odgovorne za proizvodnju kolagena i elastina. Bezbedni i neinvazivni tretmani BIOPTRONOM od samo deset minuta dnevno smanjuju bore, bez ikakvih neželjenih efekata.

Švajcarski aparat BIOPTRON izabran je za najbolji antiejdžing aparat na Evropskom kongresu estetske i antiejdžing medicine u Parizu (2014. I 2016.)

IZGLEDAJTE GODINAMA MLAĐI NA PRIRODAN NAČIN – BEZ HIRURŠKE INTERVENCIJE

Ranije su efekti BIOPTRON terapije mogli biti ostvareni samo posle serije tretmana u salonima lepote i na klinikama. Međutim, od sada možete da je koristite u udobnosti svog doma i vratite prirodan sjaj vašem licu, izjednačite boju tena, poboljšate teksturu kože i smanjite bore.

Neverovatni rezultati postižu se svakodnevnom upotrebom od po deset minuta dnevno, budući da BIOPTRON svetlost podstiče proizvodnju kolagena ispod površine kože. 

Visoka BIOPTRON tehnologija može se kombinovati sa kozmetičkim kremama, a rezultati posle samo dve nedelje su poboljšana mikrocirkulacija i čvršća, blistava koža.

MEDICINSKA ANTIEJDŽING BIOPTRON SVETLOSNA TERAPIJA: IZBOR MEDICINSKIH STRUČNJAKA

Medicinski stručnjaci širom sveta odlučuju se za BIOPTRON Pro 1 i BIOPTRON 2 za upotrebu na klinikama za lepotu i antiejdžing. Dr Kristijan Deperdi (Dr. Christian Deperdu), dermatolog i specijalista za antiejdžing tretmane iz Bozoleja (Francuska); dr Bogdan Dimitrie Nikulae (Dr. Bogdan Dimitrie Niculae), predsednik Rumunskog udruženja za antiejdžing i glavni dermatolog na klinici Lasermed; dr Jasmina Lalošević iz Beograda (Srbija), osnivač antiejdžing klinike AestheticMed, i dr Uršula Hura (Dr. Urszula Hura), vlasnica medicinskog centra Hura (Poljska), potvrdili su efikasnost i jednostavnu upotrebu BIOPTRON svetlosne terapije u sklopu različitih popularnih antiejdžing procedura: posle mezoterapije i hijaluronskih filera, PRP liftinga i posle liftinga lica mezonitima, pilinga i laserskih procedura, a čak i kao dopunske terapije kod tretmana kose i posle transplantacije kose. Pozivamo vas da pročitate stručna mišljenja nezavisnih medicinskih stručnjaka iz oblasti antiejdžinga.

 

NAJNOVIJA STUDIJA BIOPTRON U ESTETSKOJ MEDICINI

U Holandiji je uradjena jedinstvena studija koja potvrdjuje da primenom Bioptrona, nakon svih invazivnih anti-ejdzing metoda, koža brže i bolje zaceljuje!

Studiju ‚‚Bioptron u estetskoj medicini, nakon invazivnih anti-ejdžing tretmana‚ je predvodio poznati holandski hirurg dr Srdjan Rakic,

koji nakon 15.000 uspešnih uradjenih operacija uživa veliki internacionalni ugled! 

Na fotografiji: Dr Srdjan Rakić i Olja Lopushansky, Direktor Bioptron-a Holandije

 

Pogledajte, komentarišite, pitajte!

 

TESTIMONIALS

‚‚Naše ordinacije su poznate po odličnim rezultatima u revitalizaciji kože, zahvaljujući rutinskoj kombinaciji klasičnih metoda koje se koriste u klasičnoj medicini sa BIOPTRON svetlosnom terapijom. Praktično, sve estetske tretmane završavamo polarizovanom svetlosnom terapijom. Zahvaljujući tome, sigurni smo da je koža dobro upila preparate, a pored toga, smanjili smo rizik od infekcije.  Sa svetlosnom terapijom sigurni smo da ćemo imati dobre rezultate u biomimetičkoj mezoterapiji, PRP terapiji krvnom plazmom, uklanjanju fleka sa kože, modeliranju kontura lica ili prilikom ubrizgavanja injekcija botoksa ili hijaluronske kiseline.

vlasnik Medicinskog centra Hura

‚‚Koristim Bioptron aparat za razne namene u našem antiejdžing centru: pre i posle ubrizgavanja injekcija botoksa i filera, za smanjenje upale i modrica; kod mezoterapije i primene mikroiglica.  Takođe koristim BIOPTRON posle radio talasa radi smanjenja crvenila; pre i posle ablativnog lasera (frakcionisani CO2 i erbijum laser) zbog analgezijskog delovanja i stimulisanja zarastanja rane… U našem centru, koristimo ga pre i posle blefaroplastike, ili ga pozajmljujemo pacijentu radi tretmana nekoliko puta dnevno posle intervencije. Od nedavno, takođe ga uspešno koristimo posle kriolipolize, zbog analgezijskog dejstva.

dermatolog i specijalista za antiejdžing tretmane, Francuska

 

KOJI SU MEHANIZMI DELOVANJA BIOPTRON HIPERSVETLOSTI

Kvantna Hipersvetlost stimuliše ćelije u koži – fibroblaste, odgovorne za proizvodnju kolagena i elastina, usporavajući prirodni proces starenja kože, što predstavlja prirodnu terapiju za podmlađivanje

Stimulacijom proizvodnje elastina i kolagena, BIOPTRON ® Kvantna Hipersvetlost smanjuje bore i čini kožu glatkom, čime se postiže efekat podmlađivanja.

BIOPTRON ® Kvantna Hipersvetlost pokreće niz procesa koji prijaju koži:
Svetlost talasne dužine od 900 nm podstiče {irenje perifernih krvnih sudova i poboljšava cirkulaciju u dubljim slojevima kože

Svetlost talasne dužine od 830 nm omogućava isporuku proteina mastocitima, koji učestvuju u obnavljanju tkiva.
Svetlost talasne dužine od 660 nm stimuli{e proizvodnju kolagena i time doprinosi čvršćoj, zategnutijoj koži i smanjuje znakove starenja.
Svetlost talasne dužine od 633 do 640 nm stimuli{e proizvodnju adenozin trifosfata (ATP – molekul koji prenosi ćelijama energiju). Povećanjem ćelijske aktivnosti
podstiču se procesi reparacije i regeneracije kože i sprečava pojava sitnih bora.

Svetlost talasne dužine od 590 nm pomaže koži da zadrži vlažnost i elastičnost.
Svetlost talasne dužine od 525 nm eliminiše melanozome (ćelije kože koje sadrže melanin).
Kvantna Hipersvetlost talasne dužine od preko 400 nm prodire u slojeve derma i epiderma stupajući u interakciju sa limfocitima, pri čemu jača imunološki sistem i podstiče procese obnavljanja kože. Regeneracijom i zatezanjem kože postiže se vidljivo mlađi izgled.


 Na fotografiji: Tihomir Stanić, dramski umetnik- veliki zagovornik Bioptron Hipersvetlosne terapije

Rezultati:

– Živa tkiva apsorbuju svetlost i dolazi do povećanja nivoa ATP-a (adenozin trifosfata), čime se pobolj{ava ćelijski metabolizam
– Povećanje ćelijske energije
– Pobolj{anje mikrocirkulacije u dubljim slijevima tkiva i biostimulacija ćelija
– Povećanje sinteze proteina (proizvodnje kolagena i elastina)
– Smanjenje otoka i zapaljenja
– Jačanje odbrambenog sistema organizma
– Stimulacija regenerativnih i reparativnih procesa u svim biolo{kim strukturama
– Značajno brže zarastanje rana
– Olak{anje bola ili smanjenje njegovog intenziteta – efikasan prirodni analgetik, bez neželjenih efekata

Zdravstveni efekti terapije:

– Bolja regulacija proliferacije ćelija
– Povećanje ćelijske energije
– Odlična neovaskularizacija i poboljšana angiogeneza
– Brže zarastanje rana (usled povećane sinteze RNK i proteina, posebno proizvodnje kolagena i elastina)
– Značajno poboljšanje kvaliteta ožiljka
– Povećanje ćelijske oksigenacije i detoksikacije

2. Stimulacija prirodnih odbrambenih mehanizama
– Uništavanje patogenih mikroorganizama (acne vulgaris, virusi herpes simplex i zoster)
– Aktivacija ćelija prirodnih ubica

3. Značajno smanjenje osećaja bola
– Smanjenje otoka, hematoma i zapaljenja usled povreda i autoimunih bolesti
– Bolja mikrocirkulacija dubokih tkiva
– Smanjenje mišićnih grčeva
– Smanjen prenos bola direktnim delovanjem na periferne nerve

4. Termosenzorna i optosenzorna stimulacija pomoću Kvantne Hipersvetlosti daje senzorne i neuralne efekte, koji mogu da
ublaže simptome SAP (sezonski afektivni poremećaj) i nesezonske depresije. Ona se može osetiti preko kože (termosenzorna
stimulacija) kao i preko fotoreceptora u oku (optosenzorna stimulacija).


 naručite odmah i uštedite 498,20 evra!

 

SAVETI, INFORMACIJE I PORUDŽBINE

olja.lopushansky@gmail.com