BESCHERM UW GEZONDHEID EN VERBETER UW WELZIJN MET DE LUCHTREINIGER

Therapy Air iOn®

Onderzoek toont aan dat elk jaar miljoenen mensen sterven door problemen die worden veroorzaakt door een overdadige blootstelling aan verontreinigende stoffen in de lucht.  We zien deze verontreinigende stoffen meer en meer in onze huizen, voor onze tv’s, in onze keukens, slaapkamers, badkamers – enzovoort – de lucht is er verontreinigd en gevaarlijk om in te ademen.

Volgens de meest gedetailleerde en uitgebreide analyse, is er tot nu toe overtuigend bewijs dat luchtverontreiniging aanzienlijk meer coronavirusinfecties, ziekenhuisopnames en sterfgevallen veroorzaakt (Harvard University).

 

 

LUCHTVERONTREINIGING: EEN LOKAAL OF GLOBAAL PROBLEEM? 

Observaties gemaakt door NASA hebben uitbreidende wolken van koolmonoxide en andere verontreinigende stoffen aangetoond die zich wereldwijd verspreiden.

Op basis van deze nieuwe informatie constateert John Gille, directeur van het National Center for Atmospheric Research in Boulder, Colorado:

“Door deze nieuwe observaties kunnen we duidelijk zien dat luchtverontreiniging meer is dan een lokaal probleem. Het is een globale aangelegenheid.”

NASA insignia - Wikipedia

De Environmental Protection Agency (EPA) heeft een “epidemie van verontreinigde lucht” aangekondigd.

Corona, Spray, Earth, Sanitizer, Coronavirus, Covid-19

Al meer dan 20 jaar vechten de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en het milieuprogramma van de VN tegen verontreinigde lucht. Er werden miljarden euros aan het gevecht besteed maar de luchtkwaliteit gaat nog steeds achteruit! Wat betekent dit voor ons? Hoe kunnen we onszelf helpen ademen?

1. Een globale epidemie: Luchtverontreiniging verspreidt wereldwijd! Ons milieu bevat schadelijke chemicaliën!

2. Een lokaal probleem: We kunnen er ons niet voor verstoppen. Het is onze lucht! Luchtverontreiniging tast iedereen aan. We worden op elke plek waar we ademen omgeven door verontreinigde en giftige stoffen, in het bijzonder in onze eigen huizen!

We spenderen 90% van onze tijd binnenshuis. We ademen tussen de 40.000 en 75.000 stofdeeltjes in bij elke ademhaling. Eén gram stof bevat 700 miljoen verschillende deeltjes die samen een gigantische bedreiging voor onze gezondheid vormen. De hoeveelheid verontreinigde lucht in het huis kan 2, 5, tot 100 keer slechter zijn dan de lucht buitenshuis (bron: Amerikaanse longvereniging (American Lung Association) en 3M-enquête).

Blootstelling aan oplosmiddelen, reinigingsproducten, pesticiden en andere vluchtige organische stoffen kunnen al deze symptomen en daarbovenop misselijkheid, bloedneus en kortademigheid veroorzaken.  Zware metalen in de atmosfeer zoals lood en kwikdamp kunnen het maagdarmkanaal aantasten en leiden tot spierkrampen, tremoren, zwakheid, persoonlijkheidsveranderingen, gehoorverlies…  Kachels, verwarmingstoestellen, ovens en open haarden kunnen ons ook ziek maken…  Biologische verontreinigende stoffen zoals huidschilfers van dieren, schimmels en stofmijten kunnen de verspreiding van ziekten en infecties bevorderen. Ze kunnen bovendien zorgen voor een beklemmend gevoel op de borst, aanhoudend gehoest en rinitis. Duizeligheid, hoofdpijn, oogirritaties en een verhoogd voorkomen van angina bij mensen met een coronaire hartziekte, en heel wat van de symptomen die reeds werden vermeld, kunnen door deze verbrandingsbronnen worden veroorzaakt.

Welke zijn andere signalen die aangeven dat onze lichamen worden aangevallen door de lucht rondom ons?

Heeft u ooit aanhoudende hoofdpijn of een geïrriteerde neus of keel gehad die maar niet verdween?

Allergische huidreacties?

Duizeligheid en vermoeidheid zelfs na goede nachtrust?

Aanhoudende hoest, conjunctivale irritatie, hoofdpijn.

Vermoeidheid, duizeligheid, allergische huidreacties, zwakheid.

Astma-aanval, regelmatig infecties aan de bovenste luchtwegen.

Deze symptomen kunnen makkelijk worden genegeerd of worden geweten aan iets anders. Zonder voorschrift te verkrijgen geneesmiddelen zoals aspirine of hoestmedicijnen, verstoppen en maskeren deze symptomen zodat we niet meer naar de oorzaak zoeken.  Een gestage stijging in aandoeningen van de luchtwegen zoals allergieën, astma en zelfs kanker – ook al boekt de medische technologie vooruitgang – toont aan dat er iets anders deze toename veroorzaakt. Effecten op de gezondheid kunnen jaren na blootstelling optreden.

Coronavirus, Corona Virus, Covid-19, Virus, Disease

Elke ademhaling die je doet… kan een gevaarlijke of gezonde ervaring zijn. We moeten ons zorgen maken over de lucht die we inademen.

 

WE DIENEN MAATREGELEN TE TREFFEN OMNIET ALLEEN ONSZELF MAAR OOK ONZE FAMILIES, ONZE KINDEREN, ONZE LEVENS EN ONS GELUK TE BESCHERMEN

Wij zijn slachtoffers van ons verontreinigd milieu – maar nu hoeven we dat niet meer te zijn! Therapy Air luchtreinigers van Zepter bieden het antwoord. Therapy Air luchtreinigers vechten op een doeltreffende wijze tegen luchtverontreiniging binnenshuis zodat u en uw kroost de kans krijgen om vrij te ademen!

Vermits we nu een manier hebben om ons te beschermen, zou het onverantwoordelijk zijn als we geen maatregelen treffen om aandoeningen die worden veroorzaakt door verontreinigde lucht binnenshuis te voorkomen – niet alleen voor uw eigen gezondheid maar ook die van uw kinderen.

Naast de door de WHO COVID-19 aanbevolen maatregelen, zoals handen wassen, afstand nemen, mondkapje dragen, kamerventilatie, etc., toont het laatste onderzoek aan dat de efficiëntie van luchtzuiveringsapparatuur een bijkomende maatregel is, die straks onmisbaar zal zijn in alle gesloten ruimtes. Dat zal ons kunnen helpen om gezond te blijven:

De Therapy Air iOn luchtreinigers elimineren verontreiniging binnenshuis en vernietigen alle virussen en bacteriën die in elke omgeving rondzweven.

  Therapy Air iOn® heeft een certificering als een apparaat dat heel sterke filters heeft tegen de kleinste deeltjes zoals fijn stof, bacteriën, schimmels en virussen. Dit werd specifiek bevestigd voor micro-organismen die worden overgedragen via zogenaamde druppelinfectie (CORONA VIRUS – SARS-CoV-2). De test werd in april 2020 uitgevoerd in Duitsland, door gecertificeerd engineering GUI Lab, en onder toezicht van Dr. Andreas Winkens VDI.

De Therapy Air iOn® belangrijkste kenmerken:

✔️  Verwijdert 99,9% van de giftige deeltjes en ziekteverwekkers uit de lucht: PM2,5 en PM10, gevaarlijke stoffen, bacteriën en virussen

✔️  Gecertificeerd om SARS-Cov-2 – Corona-virus uit de lucht te verwijderen (Certificaat Duits laboratorium-GUI, (testnummer: LR-2303-260-20 04/2020)

✔️ Haalt alle organische en anorganische allergenen uit de lucht (speciaal aanbevolen voor mensen met allergieën en astma) – Allergievriendelijk productcertificaat

✔️ Ionisator/ generator van negatieve ionen: 220.000 negatieve ionen per cm3 (heeft gunstige effecten op de algehele psychofysische menselijke gezondheid)

✔️ Drie keer uitgeroepen tot “Nummer 1 winnaar” – de beste luchtreiniger op de markt (Duitse experts – Experten Testen: 2016, 2019, 2020)

✔️ 5 jaar garantie

 

Therapy Air luchtreinigers zorgen ervoor dat luchtverontreiniging binnenshuis aanzienlijk verminderd en laten u opnieuw propere lucht inademen. Therapy Air iOn heeft een maximale zuiveringscapaciteit van 130 m2 of 328 m3 per uur; het is een Smart HiTech gepatenteerde luchtreiniger, met een 5-stage systeem van zeer krachtige filters, dat 99,9% van de pathogenen en giftige deeltjes uit de lucht verwijdert – PM2.5 en PM10, talrijke gevaarlijke stoffen, bacteriën en virussen.

Uw huis en kantoor worden gezondere plekken om in te leven en te ademen.  Stof, bacteriën, virussen, sigarettenrook en andere vervuilers worden geëlimineerd.

 

Therapy Air® ION, de oplossing voor het vervuilingsprobleem. Het proces wordt voortdurend herhaald zolang de Therapy Air® iOn werkt, met verbluffende resultaten:

✔️  Uitzonderlijke luchtzuivering – luchtreinigers zorgen voor een verbeterde luchtcirculatie in uw huis

Als u het onaangename gevoel had dat u in een stoffige ruimte zat met een slechte luchtcirculatie dan zal de gemiddelde luchtreiniger er niet alleen voor zorgen dat de lucht gezuiverd wordt. Daarnaast zal er ook een betere luchtcirculatie ontstaan omdat de lucht in de de leefruimte 5 tot 6 keer per uur volledig circuleert.

Een HEPA-filter omhuld met een organisch, antibacterieel materiaal (type thiabendazool) en antischimmel om vervuilende stoffen binnenshuis onmiddellijk te elimineren.

✔️  Sterke desodorisatie

Een speciale filter voor desodorisatie verwijdert schadelijke gassen en de geur van voedsel of sigaretten. Toxische gassen zoals VOC’s (tolueen, benzeen, xyleen, styreen), formaldehyde, ammoniak, acetaldehyde en azijnzuur worden volledig geëlimineerd (exclusief koolstofdioxide en koolmonoxide).

✔️  Ionisator = Meer negatieve ionen in huis

Negatieve ionen worden meestal in de natuur aangetroffen. Ze hechten aan zich aan positief geladen deeltjes en creëren een ontspannend gevoel. U zou zich zowaar in een regenwoud kunnen wanen. Ionische luchtreinigers genereren zelf negatieve ionen en laten u optimaal genieten van deze voordelen. Ik hoop dat u iets geleerd heeft uit deze lijst met zeven belangrijke voordelen van luchtreinigers. De grote hoeveelheid negatieve Ionen die worden gegenereerd laten u genieten van echt verse lucht.

✔️ Ag allergiefilter

Ag/Apatiet, anti-legIONella antimicrobiële stof is een niet-geweven stof met als werking het verwijderen van bacteriën en de LegIONella bacillus die vooral voor kinderen gevaarlijk zijn. Extract van de Ginkgo Biloba-bladeren wordt verwerkt in de behuizing om allergene materialen, het influenzavirus en bacteriën te verwijderen.

✔️  Weg met alle soorten stof

Ze verwijderen verontreinigende stoffen uit de lucht in uw leefomgeving zoals huisdier allergenen, huisstofmijt, plantensporen, bacteriën, schimmels, stuifmeel, enzovoort.

✔️  Luchtfilters verwijderen vervelende geuren

Koolstoffilters zijn de beste voor het opnemen van geuren en ze laten uw huis opnieuw fris ruiken. Dit is vooral nuttig voor mensen die met rokers in huis leven en voor degenen die met een open keuken werken.

✔️  Luchtreinigers zorgen voor een verbeterde stemming

U zult al snel ervaren dat uw stemming aanzienlijk zal verbeteren eenmaal u een luchtreiniger in huis hebt. Het voelt goed om schone, zuivere lucht te kunnen inademen. U zult zich veel rustiger voelen en een wisselend humeur beter onder controle kunnen houden. De luchtreiniger met een koolstoffilter hebben daarenboven ook een bacteriedodend effect.

✔️ Verminderde stress door luchtreiniger

Het gevolg van het vorige is dat de cortisol-spiegel in uw bloed enkele niveaus zal dalen waardoor uw stress zal verminderen en u zich de hele dag ontspannen zal voelen. Dit verbetert uw productiviteit omdat u alerter bent.

✔️  Een luchtfilter in huis zorgt voor een betere nachtrust

Uw slaapkwaliteit zal ook verbeteren met een luchtreiniger in het huis. Het lichte geruis van sommige luchtreinigers zal niet beletten dat u door uw rustig gevoel beter zal doorslapen en goed uitgerust kan opstaan.

 

 

 

Luchtreinigers

DE LUCHTFILTERS 

De Therapy Air is zo sterk als luchtreiniger omdat hij beschikt over de meest geavanceerde technieken van luchtreiniging en de beste luchtfilters.

1. Negatieve Ionen

Een negatieve iongenerator produceert een enorme hoeveelheid negatieve ionen, waardoor u kunt genieten van heerlijk frisse lucht.

2. Filterbehuizing

Pre-Electrostatische, Medium, HEPA, AG Allergie, AC Deodorant filters zijn geïnstalleerd.

3. Antistatische Filter (Pre-Electrostatische Filter)

Verwijdert grote stofdeeltjes, schimmel, haar, roos, huisdierharen, enz.

4. Antibacteriêle Filter (Medium Filter)

Verwijdert de resterende, kleine stofdeeltjes, bacteriën die groter zijn dan 1 μm (micron), pollen, etc. Tegelijkertijd beschermt het de HEPA-filter, dat is de volgende filter.

5. Hepa Filter

Efficiënt elimineert het de kleinste deeltjes stof en tabaksrook, terwijl de antibacteriële thiabendazol (thiabendazol is een organische, antibacteriële verbinding) bacillen, schimmelsporen en dergelijke verwijdert, waardoor de mogelijkheid op infectie wordt voorkomen.

6. Antiallergische Filter (Ag Allergie Filter)

Een mengsel van zilver en apatiet (een mineraal) en een antibacterieel middel dat vooral effectief is in de bestrijding van de bacteriën Legionella (Legionella bacillus), die bijzonder gevaarlijk zijn voor baby’s. Binnenin het filter bevindt zich een extract verkregen uit de bladeren van ginkgo (*) die gebruikt wordt om de oorzaken van allergieën, griepvirussen en bacteriën te elimineren.

(*) Ginkgo biloba, de oudste bekende plant, heeft een zeer grote genezende krachten en wordt gebruikt voor de behandeling van astma, longziekten (bronchiën) en ook voor het verbeteren van de circulatie.

7. Geactiveerd-koolstoffilter (Ac Deodorant Filter)

Elimineert de geur van voedsel, giftige gassen en alle andere geuren door de enorme absorptiecapaciteit.

Alleen compleet schone lucht kan door de barrière passeren die ondoordringbaar is voor de verontreinigende stoffen. Ten slotte komt de gezuiverde lucht in de module met de geïntegreerde iongenerator. Daar wordt het verder verrijkt met negatieve ionen die alle luchtverontreinigende stoffen en positieve ionen door huishoudelijke apparaten en andere bronnen zullen bestrijden.

 

TECHNISCHE DATA

 

Maximale zuiveringscapaciteit 130 m2 of 328 m3 per uur

Gewicht 8,8 kg

Afmetingen 54,4 x 18,1 x 51 cm

Voeding 220 V-240V – 50HZ/ 60HZ, 47 W

Geluidsniveaus minimum 21db – maximum 46 dB

Werking “Turbo-modus” Het apparaat zuivert de lucht heel snel in turbo-modus wanneer de vervuiling te wijten is aan een grote hoeveelheid stof of geur.

Bescherming ziet er prachtig uit – De functionaliteit en geavanceerde technologie van de Therapy Air® ION wordt optimaal gereflecteerd in het sobere en moderne ontwerp. De platte vorm en het stijlvolle controlepaneel zijn een prachtige vermenging van technologische materialen en aangename kleuren die de Therapy Air® ION tot een mode-icoon maken dat net zo goed past in een klassieke als in een moderne omgeving. Therapy Air® ION is elegant en helemaal in lijn met de nieuwste trends in interieurdesign. De eenvoudige schoonheid lijkt de effectiviteit waarmee het apparaat de lucht zuivert die u inademt tegen te spreken. U kan genieten van een exclusief, prachtig apparaat met een uitstekende performance en ongeëvenaarde gebruiksvriendelijkheid. Dit is een professIONeel apparaat voor thuisgebruik en het ziet er beter uit dan u kon hopen. Adem diep in en kijk ernaar. Het is echt waar – het is uw Therapy Air® ION. Slank ontwerp voor ophangen aan de muur (optIONeel): Het slanke ontwerp maakt het apparaat geschikt om op te hangen aan de muur voor een aangenaam decoratief effect.

Ritmisch reinigen (Gebruiksmodus) Deze modus is ontworpen voor optimale luchtcirculatie binnenshuis en de snelle eliminatie van vervuilende stoffen.

 Stille werking ‘s nachts (Bedtijd-modus) Het apparaat beschikt over een automatische stille werking om ’s nachts een aangename atmosfeer te creëren.

Veiligheidsontwerp voor klanten  Zodra het voorpaneel wordt geopend, stopt de volledige werking.
De luchtinlaat/-uitlaat is ontworpen om uw veiligheid te garanderen en om ongelukken te vermijden.
Schakelt automatisch uit.

Sfeerverlichting Voor sfeerverlichting kunt u een kleur selecteren aan de voorzijde van het apparaat.

Kindmodus De luchtcirculatiesnelheid wordt verlaagd om te vermijden dat kinderen het koud krijgen.

Afstandsbediening De afstandsbediening wordt meegeleverd voor uw comfort.

Luchtreiniger België

 

INFORMATIE

📲  +31(0) 6 55 55 36 18

📧  wellness@zepter.com

 

BESTELL NU

F912 speciale aanbieding

RRP Retail price € 850

Special offer € 811,75

Security deposit: € 211,75
Number of installments: 12
The remaining amount: 600
Monthly installment:  € 50,00

 

CERTIFICATES

 

STUDIES

 

NIEUWS – Medische rapporten en onderzoeken die de dringende behoefte aan luchtreinigers bevestigen

EEN VIJFDE VAN DE CORONADODEN IS TE WIJTEN AAN LUCHTVERVUILING!

AD
Bnr
Volkskrant
Dagblad
Rtl

 

Therapy Air iOn by Zepter Zwitzerland