FUNCTIONELE YOGA WORKSHOP TER BEVORDERING VAN JOUW WELZIJN MIDDELS ACU – YOGA, MEDITATIE EN DEEP TISSUE STRETCH

Wij streven allemaal naar welzijn in ons leven, ons goed voelen, zowel fysiek als mentaal. Door een holistische benadering van ons leven zijn we in staat optimale gezondheid te bereiken. ’Holos’ betekent heel in het Grieks. Observeren van jouw gehele levensstijl is essentieel. Elk aspect van jouw leven doet er toe: het hebben van gezonde of toxische relatie(s), denk patronen, slaapgewoonten, etc., alles heeft effect op jouw gezondheid en welzijn. Er is geen twijfel dat stress een van de voorname oorzaken zijn van ziektes. 

Wanneer we in de beschermende staat van de vlucht en vechtmodus blijven, ook lang nadat de situatie die ons triggerde om in die modus te gaan er niet meer is, bouwen we spanning op in ons hele zijn. Door het regelmatig beoefenen van yoga en meditatie kun je veel van die spanning loslaten.

Onze functionele yoga workshop focust op acupressuur yoga die onze chakras en energiebanen (meridianen) stimuleert. Ook leren wij houdingen voor stress relief en hoe wij onze spijsvertering en nachtrust kunnen bevorderen. Acu-Yoga is een combinatie van twee soorten alternatieve geneeswijzen: acupressuur en yoga. Door de ademhalingstechnieken en houdingen van yoga te combineren met de drukpuntstimulatie (acupressuur), kan acu-yoga spanning en stress verlichten en leiden tot meer ontspanning en een betere energiestroom. Het systeem is in de jaren zeventig ontwikkeld door Michael Reed Gach en er wordt aangenomen dat het ook helpt bij het bevorderen van een gezonde balans van levensenergie, of chi. Andere toepassingen voor acu-yoga zijn onder meer pijnverlichting en een verbeterde bloedsomloop. 

Ervaar welke yoga houdingen jouw lichaamsbewustzijn en algeheel welzijn vergroten:

Meer flexibiliteit en mobiliteit, diepe ontspanning en balans!

Gratis stockfoto met binnen, diversiteit, fitness Stockfoto

In onze functionele yoga workshop richten wij ons op de bevordering van onze gezondheid en welzijnmiddels acu-yoga, meditatie en deep tissue stretch. 

gratis Vrouw Beoefenen Van Yoga Stockfoto

“AANDACHT IS LEVEN” – Johann Wolfgang von Goethe Duits schrijver en dichter 1749-1832

 

Gratis stockfoto met actief, binnen, fitness Stockfoto

 

Olja Lopushansky, gecertificeerde yoga lerarres, lid van Kashmiryoga Nederland

QUANTUM INSTITUTE FOR BIOSCIENCE AND WELL-BEING IS GEREGISTREERD IN NEDERLAND: KVK 34361179