Als je de gezondheid van je hele lichaam wilt laten controleren, 

maar zonder schadelijke straling, bloedanalyse en bijwerkingen, dan ben je op het juiste adres:

Kwantumanalyse van het hele organisme in slechts 1 uur!

lemniscaat-kleur - Stichting Dialoog - Stichting Dialoog

WELCOME TO

QUANTUM INSTITUTE FOR BIOSCIENCE AND WELL-BEING

Kwantumgeneeskunde & Kwantumbehandelingen

“Als je de geheimen van het universum wilt ontdekken, denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie.” – N. Tesla

Vitruvian Man, Leonardo Da Vinci, Renaissance, Medieval

Soms kan je met enkele kleine veranderingen je leven gezonder maken.

Bio-hack je lichaam door de wetenschap van Quantum Functional Analysis (Quantum bio-scan) & Quantum Biofeedback toe te passen!

Je lichaam te scannen op kwantumniveau, omdat een optimale behandeling begint met de beste analyse. Desalniettemin begint het pad van uw optimale gezondheid, welzijn en anti-aging hier. Bereik je maximale potentieel, word meer ontspannen, tevreden en gelukkiger.

Flower Of Life - Gold Royalty Free Cliparts, Vectors, And Stock Illustration. Image 64150259.

 

WAT IS QUANTUM MEDICINE?

Dna, Matrix, Genetics, Control, Biology

Quantum Medicine is een van de niet-invasieve vormen van alternatieve geneeskunde, het is een genezende techniek om de energieonbalans in het menselijk lichaam te corrigeren en daarmee fysieke, mentale of gedragsproblemen aan te pakken en het lichaam in homeostase te brengen.

WAT IS QUANTUM FUNCIONAL ANALYSIS (QUANTUM BIO-SCAN)?

Bio-Scan is en een uniek ontworpen kwantum diagnostisch apparaat, voor de functionele analyse van het lichaam, dat op de Veda Pulse hartcoherentie (HRV methode) gebaseerd is. De vitale organen worden binnen enkele minuten gescand. De Quantum Functional Analysis bied je een van de meest complete resultaten van de energetische onevenwichtigheden, die een negatieve invloed hebben op je algehele gezondheid en welzijn.

Direct na de meting analyseert het programma de gegevens en produceert het een rapport over de functionele toestand van het lichaam. Het geeft het behandeladvies voor 160 geregistreerde en meest voorkomende aandoeningen.

De analyse geeft echter vaak een verrassend inzicht in de achtergronden van de gezondheidsproblemen die zich voordoen. Zo krijgt de cliënt inzicht in o.a. lichamelijke, emotionele en mentale conditie.

Bio-Scan zal wijzen op een aanleg voor bepaalde ziekten en gezondheidsproblemen, 12 maanden voordat ze zelfs maar een symptoom in het lichaam ontwikkelen.

De Quantum Functional Analysis omvat:

Caduceus, Doctor, Drugs, Medical, Medicine, PharmacyBio-scan van de functionele toestand van het hele organisme
Caduceus, Doctor, Drugs, Medical, Medicine, PharmacyHet meten van de functionaliteit van vitale organen
Caduceus, Doctor, Drugs, Medical, Medicine, PharmacyAnalyse van genetisch materiaal incl. aanleg voor bepaalde ziekten, gebaseerd op Veda Genetics Quantum Diagnostic Analyses
Caduceus, Doctor, Drugs, Medical, Medicine, PharmacyAnalyse van mentaal-emotionele toestand, stressniveaus (incl. Biofeedbackbehandeling voor de mentale ontspanning)
Caduceus, Doctor, Drugs, Medical, Medicine, PharmacyMetabolisme-analyse
Caduceus, Doctor, Drugs, Medical, Medicine, PharmacyImmuniteitsanalyse (incl. energieboosterprogramma & ondersteuningsprogramma voor het immuunsysteem)

Human Digestive System, Human Internal Organ

De Veda Pulse HRV-methode is academisch geaccepteerd en gevalideerd door:

Tick, Mark, Ok, Perfect, Check, DoneWorld Association of Cardiology

Tick, Mark, Ok, Perfect, Check, DoneNorth American Association of Pacing and Electrophysiology

Flower Of Life - Gold Royalty Free Cliparts, Vectors, And Stock Illustration. Image 64150259.

HOE WORDT DE QUANTUM FUNCIONELE ANALYSE UITGEVOERD?

Een HRV Hartslagvariabiliteitsmeting van enkele minuten wordt uitgevoerd via twee elektroden rond de polsen. Dit is volledig pijnloos en de analyse kan zowel bij kinderen als volwassenen worden uitgevoerd. De diagnose begint met de meting van het biopotentiaal van het hart (ECG). Hiermee registreert VedaPulse het ECG-signaal.

Het hele organisme wordt onderzocht zonder schadelijke straling en een besloten ruimte binnen te gaan, bloed af te nemen of contrast te injecteren.

Microbiology, Cell, Gene, Dna, Molecule, Man, MedicineGemakkelijk, snel en comfortabel naar resultaten!

Alle organen en orgaansystemen worden geregistreerd in alle stadia, van gezondheid tot ziekte. De bevindingen laten een compleet beeld zien van de functionele toestand van het hele organisme, genetische aanleg voor ziekten, de toestand van elk weefsel en orgaan of systeem:

Caduceus, Doctor, Drugs, Medical, Medicine, PharmacyCardiovasculair: hart
Caduceus, Doctor, Drugs, Medical, Medicine, PharmacyLongen: bronchiën, luchtpijp
Caduceus, Doctor, Drugs, Medical, Medicine, PharmacySpijsvertering: maag, darmen, lever, pancreas, spijsverteringsstoornissen, leverfunctie, pancreas, galblaas
Caduceus, Doctor, Drugs, Medical, Medicine, PharmacyEndocriene: schildklier en andere klieren – aanvankelijke functieveranderingen totdat er meer ernstige problemen zijn ontstaan ​​en wanneer hormonen in laboratoriumanalyses binnen normale grenzen vallen
Caduceus, Doctor, Drugs, Medical, Medicine, PharmacyUrinewegen: nieren, urinewegen, blaas, prostaatproblemen terwijl ze nog in de kinderschoenen staan. Baarmoeder, eierstokken
Caduceus, Doctor, Drugs, Medical, Medicine, PharmacyMusculoskeletaal systeem

Flower Of Life - Gold Royalty Free Cliparts, Vectors, And Stock Illustration. Image 64150259.

QUANTUM MEDICINE HEALING CONCEPT

Evenwicht bereikt door individueel-gerichte therapie 

Quantum Functional Analysis & Quantum Biofeedback kunnen je helpen jouw gezondheid te behouden en jouw welzijn te verbeteren op een natuurlijke manier, zonder bijwerkingen, via het speciaal ontworpen Quantum-Medicine-Concept:

Caduceus, Doctor, Drugs, Medical, Medicine, PharmacyBODY & MIND BALANCE – Wat zijn je werkelijke energieniveaus? Is dat voldoende om een ​​goede gezondheid te behouden? Welke organen en systemen hebben te kampen met een gebrek aan energie en welke werken onder druk? Quantum Bio-Scan evalueert het type fysiologische toestand in je lichaam, om het zelfherstellende mechanisme te activeren en de homeostase te herstellen.
Caduceus, Doctor, Drugs, Medical, Medicine, PharmacySTRESS MANAGEMENT – Wat is het huidige stressniveau in je organisme? Wat kunnen de bijwerkingen zijn van te veel stress in je dagelijks leven? Hoe gevaarlijk is dit? Hoe je gemakkelijk een stressvrij persoon kunt worden. Het is essentieel om naast je fysieke conditie ook je emoties en gedragspatronen te observeren. Door je bewust te worden van bepaalde beperkende patronen die het genezingsproces kunnen beïnvloeden, kun je deze denk- en gedragspatronen veranderen. Het is belangrijk om naar deze patronen te zoeken en te zien hoe ze op een gezonde manier kunnen worden doorbroken en losgelaten.
Caduceus, Doctor, Drugs, Medical, Medicine, PharmacyREGELING VAN HET IMMUUNSYSTEEM – Het immuunsysteem bestaat uit verschillende celtypen en biologische systemen die beschermen tegen een breed scala aan ziekten en aandoeningen. Het fungeert als het natuurlijke afweersysteem van het lichaam tegen “pathogenen”, van virussen en bacteriën tot wormen die de weefsels en cellen van uw lichaam aanvallen. Daarom is het essentieel om uw immuunsysteem optimaal te laten werken, zodat u ziektevrij kunt blijven, vooral tijdens de COVID-19 PANDEMIE.
Caduceus, Doctor, Drugs, Medical, Medicine, PharmacyVERBINDING EN REGELGEVING VAN DE HERSENEN-DARM – Hoe je gemakkelijk je darmgezondheid kunt verbeteren en herstellen. – “ Ons voedsel zou onze medicijnen moeten zijn en onze medicijnen ons voedsel. ” – Hippocrates, Griekse arts (grondlegger van de geneeskunde). HET BELANG VAN ORTHOMOLECULAIRE GENEESKUNDE EN PROBIOTICA DIE JE DARM GEZOND HOUDEN en je lichaam en geest verjongt.
Caduceus, Doctor, Drugs, Medical, Medicine, PharmacyEPIGENETICS – Levensstijl als medicijn – gezond leven kan helpen om langer gezond te blijven. En als je ziek bent, kan een gezonde levensstijl helpen je toestand te verminderen. Vooral als het gaat om ‘leefstijl gerelateerde aandoeningen’ zoals diabetes en hartaandoeningen. Deze worden grotendeels veroorzaakt door verkeerde voeding, te weinig beweging, onvoldoende slaap en stressfactoren. Via Epigenetics creëren we samen een levensstijl die je kan helpen langer gezond te blijven en je beter in je vel te voelen!
Caduceus, Doctor, Drugs, Medical, Medicine, PharmacyHOLISTISCHE THERAPIE – Zo’n concept geeft je de antwoorden over hoe je je energie kunt herstellen, dynamiek van de functionele lichaamstoestand kunt beheren en homeostase kunt bereiken door middel van biomanagement – een speciaal individueel programma van yoga-acupressuur- orthomoleculaire geneeskunde – kruidengeneeskunde en andere TM-methoden.

Flower Of Life - Gold Royalty Free Cliparts, Vectors, And Stock Illustration. Image 64150259.

BEHANDELLINGEN

Artificial Intelligence, Brain, Think, Control

QUANTUM INSTITUTE FOR BIOSCIENCE AND WELL-BEING werkt met het unieke quantum healing concept voor welzijn:

➡️ 1. Quantum-fotobiostimulatie
➡️ 2. RIFE  PEMF (frequencies)
➡️ 3. Quantum electro-acupuncture
➡️ 4. Vibrational Acustic Medicine
➡️ 5. Informational medicine
➡️ 6. Bio-feedback genezingsmethode

Flower Of Life - Gold Royalty Free Cliparts, Vectors, And Stock Illustration. Image 64150259.

➡️ 1. QUANTUM PHOTO BIO STIMULATION 

Met de komst van de fotobiostimulatie-lichttherapie, dat de biochemische processen die in de cel plaatsvinden kan beïnvloeden is er een zeer effectieve maar ook milde behandelmethode ontstaan.

Moony's Lichttherapie en Massages | Monika Daniel

Fotobiostimulatie is een specifieke vorm van lichttherapie. Er zijn 10 verschillende Bio-geïnformeerde filters voor verschillende gezondheidsproblemen. Naarmate de frequenties worden geabsorbeerd, wordt een algemeen welzijnseffect gecreëerd met verbeterde ATP-productie en verhoogde intercellulaire communicatie.

Het effect van fotobiostimulatie, is dat het leidt tot positief gewijzigd gedrag op een organisme, op celniveau. De helende golflengten van het therapeutische licht worden diep in het lichaam verzonden. Door zijn specifieken “energie-informatie“ en resonerende harmonische frequenties wordt je lichaam in harmonie gebracht.

Fotobiostimulatie kan helpen bij onder meer de volgende 9 toepassingen:

Tick, Mark, Ok, Perfect, Check, DoneVermindering van verschillende soorten pijn: spierpijn, artrose, reuma
Tick, Mark, Ok, Perfect, Check, DoneGenezing van wonden/littekens verminderen
Tick, Mark, Ok, Perfect, Check, DoneVerbetering van de huid-conditie: eczeem en acne
Tick, Mark, Ok, Perfect, Check, DoneOntstekingsremmend
Tick, Mark, Ok, Perfect, Check, DoneAntibacterieel en schimmelwerend
Tick, Mark, Ok, Perfect, Check, DoneVerhoogde immuun functie
Tick, Mark, Ok, Perfect, Check, DoneVerbeteerde spijsvertering
Tick, Mark, Ok, Perfect, Check, DoneKalmeert het zenuwstelsel en stemmingsstoornissen: depressie, winterdepressie
Tick, Mark, Ok, Perfect, Check, DoneAnti-aging van uw huid: rimpels, gelaatsverzorging

Flower Of Life - Gold Royalty Free Cliparts, Vectors, And Stock Illustration. Image 64150259.

➡️ 2. RIFE & PEMF THERAPY
Het Zapper frequentieapparaat, gebaseerd op het originele werk van Dr. Hulda Clark, Raymond Rife en Beck.

Een Zapper is een apparaat dat specifieke frequenties door het lichaam verwerkt via twee elektroden, voor meer lichamelijk welzijn en ontspanning.

Het concept van het gebruik van elektrische energie of elektroporatie om bacteriën, virussen, schimmels te transformeren en te vernietigen is in veel verschillende experimenten getest en effectief gebleken.

Distance Energy Healing | Angel Distance HealingAlles heeft een bepaalde frequentie (trilling), en is zodoende te meten. Zo zijn ook organen, virussen, bacteriën, vitamines, mineralen, emoties enz. meetbaar.

Dus, alles heeft zijn eigen resonantiefrequentie. Frequenties kunnen harmoniseren, activeren, kalmeren of vernietigen. Zoals de sopraan een glas kan verbrijzelen, kan de frequentie cellen beïnvloeden door middel van elektroporatie.

De effecten van RIFE-frequenties op je gezondheid:

Tick, Mark, Ok, Perfect, Check, DoneAntiviraal: doodt de meeste virussen binnen en buiten de cel
Tick, Mark, Ok, Perfect, Check, DoneAntibacterieel: vernietigt bacteriën en geïnfecteerde cellen Tick, Mark, Ok, Perfect, Check, DoneAntikanker: vernietigt veel verschillende kankercellen

Tick, Mark, Ok, Perfect, Check, DoneAntiparasiet: Zeer effectief om het lichaam tegen parasieten te behandelen
Tick, Mark, Ok, Perfect, Check, DoneOntstekingsremmend: vermindert ontstekingen en activeert her-differentiatie
Tick, Mark, Ok, Perfect, Check, DoneOntgifting: Één van de Natuurgeneeskundige basisprincipes is “genezen is ontgiften”.
Tick, Mark, Ok, Perfect, Check, DoneGenezing/harmonisatie/energie: de juiste frequenties worden gebruikt om gezonde cellen en weefsels te harmoniseren, te activeren en te regenereren
Tick, Mark, Ok, Perfect, Check, DoneEmotionele zelfregulatie: frequenties om verslavingen, gedrags- en emotionele onevenwichtigheden en stoornissen aan te pakken

➡️ 3. QUANTUM ELECTROACUPUNCTUREZepter electroacupuncture – Kids-siti, FOP (Kids-city) | all.biz

Lang gebruikt door de kosmonauten voor eenvoudige en onmiddellijke pijnverlichting, werkt elektro-acupunctuur ook om fysieke pijn en spanning snel te verminderen, met behulp van elektrische pulsen in plaats van naaldprikken.

Elektroacupunctuur kan verschillende gezondheidsproblemen verhelpen door middel van elektronische toepassing van pijnloze stimulatie.

De 36 vergulde puls pinnen zijn voorzien van vergulde uiteinden die zijn ontworpen om elektrische pulsen in de huid te geleiden.

Tick, Mark, Ok, Perfect, Check, DoneVolledig pijnvrije behandeling – slimme huidstimulatie is gebaseerd op elektronische pulsering in plaats van naaldprikken
Tick, Mark, Ok, Perfect, Check, DoneKorte en effectieve therapiesessies
Tick, Mark, Ok, Perfect, Check, DoneBrengt lichaam en geest in balans
Tick, Mark, Ok, Perfect, Check, DoneWerkt lokaal en voor systemische genezing, op kwantumniveau

 

➡️  4. VIBRATIONAL ACUSTIC MEDICINE

Dr. John Beaulieu, ND, PhD legt uit:

Het fundamentele principe van Sound Healing, is dat het een onderliggend energieveld fysiek, emotioneel en mentaal gedrag of symptomen genereert. Als we het energieveld veranderen, zullen ook het fysieke, emotionele en mentale gedrag veranderen.

Wanneer twee systemen trillen op verschillende frequenties, is er een aandrijvende kracht, resonantie genaamd, die ervoor zorgt dat de twee energieën van de ene naar de andere overbrengt. Wanneer twee op dezelfde manier afgestemde systemen op verschillende frequenties trillen, is er een ander aspect van deze energieoverdracht, genaamd meesleuren, waardoor ze op dezelfde frequentie uitlijnen en trillen. “(Richard Gordon). Wanneer we ‘meevoeren’ met deze helende frequenties, vibreren onze lichamen en geesten in harmonie. Het is mogelijk om met klank het fysieke lichaam en haar cellen te beïnvloeden. Hierdoor kom je weer in de juiste resonanties.

Sound, Wave, Waveform, Aural, Audio, Sonic, Ear

Een paar frequenties uitgelicht:
  • 285 Hz – signalen voor het genezen van cellen en weefsels. Laat het lichaam verjongd voelen.
  • 396 Hz – Bevrijdt schuld en angst om plaats te maken voor hoger vibrerende emoties.
  • 417 Hz – Maakt het ‘ongedaan maken’ van uitdagende situaties mogelijk.
  • 528 Hz – Om DNA te genezen, cellen te herstellen.
  • 639 Hz – Dit is de vibratie van het hart. Het staat gevoelens van liefde voor zichzelf en ‘ander’ toe totdat er geen onderscheid meer is. Om relaties in balans te houden, luister dan naar deze frequentie.
  • 741 Hz – Genoemd om de cellen te reinigen en te genezen van blootstelling aan elektromagnetische straling. Helpt iemand in empowerment te veranderen zodat ze de realiteit kunnen creëren die ze willen zien.
  • 963 Hz – Activeert de pijnappelklier en brengt het lichaam in een perfecte, originele staat.
Onderzoek  van vibro-akoestisch gebruik omvatten toepassingen om pijn te beheersen; verminderde symptomen bij patiënten die chemotherapie ondergaan; stress verminderen; patiënten afleiden tijdens biopsieën, aspiraties en andere procedures; vergroting van het bewegingsbereik (ROM); helpen bij het voorbereiden van patiënten op een operatie of degenen die herstellen; en bieden sensorische stimulatie voor mensen die slechthorend zijn en ontwikkelingsstoornissen hebben.
Het effect is revitalisering van de multi-dimensionaliteit van je lichaam en geest.
Flower Of Life - Gold Royalty Free Cliparts, Vectors, And Stock Illustration. Image 64150259.
➡️  5. INFORMATIONAL MEDICINE
Dna, Abstract, Blood, Microscopically, Cell, Gen, Helix

In de informatieve geneeskunde is det “informatie“ het verstrekken aan een biologisch systeem (d.w.z. het lichaam) waardoor dat systeem zichzelf kan reorganiseren en herstellen.
Homeopathie, Bach remedies, energiekinesiologie, reiki, “Dr. Emoto Masaru – Structured water“ en andere modaliteiten kunnen allemaal worden gezien als verschillende soorten informatieve geneeskunde.

➡️ 6. BIO FEEDBACK GENEZINGSMETODE

“Stress is cause by being here but wanting to be there“ Eckhart Tolle

Stress veroorzaakt veel ziekten. Het speciale Biofeedback programma bewaakt het hartritme en het reguleert de interne stress.

Het doel is om een ​​kalme aandacht te behouden en een innerlijk vredig gevoel te bereiken

WAT IS DE PRIJS VAN DE KWANTUM ANALYZE EN DE BAHANDELLING?
Discount, 50 Off, Off, Sale, Offer, 50, Percent
€ 59,99 i.p.v van € 119,98 (deze speciale aanbieding is geldig tot 20 december 2020*)
Voor deze prijs krijg je een volledige diagnose van het hele lichaam, en niet van slechts van een deel van het lichaam.
+ GRATIS
Tick, Mark, Ok, Perfect, Check, Done1 kwantum behandelling – hierboven vermeld (ter waarde van € 99,99)
Tick, Mark, Ok, Perfect, Check, Done1 urinetest/analyse van de zuur-base-status van het lichaam op basis van Otto Heinrich Warburg Concept -Nobelprijs voor Fysiologie of Geneeskunde. (T.w.v. € 21,99):

*Deze actieprijs is alleen geldig zolang de aanbieding geldig is.

Maak snel een afspraak want VOL = VOL.

 

CONSULT ALLEEN OP AFSPRAAK

No description available.

♾ Het consult duurt 60 minuten. Het wordt aanbevolen om vóór of na het consult een licht ontbijt te nemen.
♾ Klik hier om een ​​afspraak te maken of bel (SMS- Viber- What’s Up): +31 (0) 655553618
♾ Skype consultaties – gebruikersnaam: Holistic View
♾ Locatie: Tweede van der Helststraat 66, 1072 PG Amsterdam

Flower Of Life - Gold Royalty Free Cliparts, Vectors, And Stock Illustration. Image 64150259.

COVID-19-PROTOCOL

 

De diagnostiek en de behandelingen worden uitgevoerd volgens de COVID-19-metingen, vereist door de WHO. Lees meer over het covid-19 & coronavirusprotocol in de paramedische zorg door hier te klikken.

Naast de voorzorgsmaatregelen van de WHO, gebruikt QUANTUM INSTITUTE FOR BIOSCIENCE AND WELL-BEING een SLIM SYSTEEM OM LUCHT TE STERILISEREN door Therapy Air Ion.

Tick, Mark, Ok, Perfect, Check, DoneHet is bewezen dat Therapy Air Ion micro-organismen uit de lucht haalt: de kleinste deeltjes zoals fijnstof, bacteriën, mijten en virussen, zoals het SARS-CoV-2 virus: het Coronavirus (GUI-LABORATORY certificaat 2020, Duitsland).

 Tick, Mark, Ok, Perfect, Check, DoneOok is bevestigd dat het alle organische en anorganische allergenen uit de lucht verwijderd (Allergievriendelijk Productcertificaat “luchtkwaliteit garandeert vooral tegen giftige gassen, onaangename geuren, etensgeuren; deze luchtreiniger is zeer effectief tegen bacillen, ziektekiemen en schimmels; virussen, wordt stuifmeel aantoonbaar uit het huis gefilterd voor mensen met een allergie ”.
Tick, Mark, Ok, Perfect, Check, DoneDuitse Expert Testing verklaarde Therapy Air Ion: de beste luchtreiniger “Winnaar – nummer 1” (2016, 2019, 2020).
Flower Of Life - Gold Royalty Free Cliparts, Vectors, And Stock Illustration. Image 64150259.
GEGARANDEERDE DISCRETIE, EXPERTISE EN KWALITEIT
Caduceus, Doctor, Drugs, Medical, Medicine, PharmacyQuantumanalyse wordt uitgevoerd en geïnterpreteerd door een erkende Quantum Medicine Practitioner, lid van BATC.
             Indien nodig worden patiënten doorverwezen naar artsen van andere specialismen.
CERTIFICATES

Education, College, Institution, Finance

QUANTUM INSTITUTE FOR BIOSCIENCE AND WELL-BEING IS GEREGISTREERD IN NEDERLAND: KVK 34361179, CEO Olja Lopushansky

Neem een ​​uur de tijd en besteed het aan uw gezondheid!